MENU
Opwekking: het draait om Gods Geest die ons moed geef

Opwekking: het draait om Gods Geest die ons moed geef

17 mei

Onlangs maakte Stichting Opwekking het programma voor de 47e editie van de Pinksterconferentie bekend. Deze conferentie voor het hele gezin, die van 2 t/m 5 juni a.s. op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen plaatsvindt, staat in het teken van het thema ‘Gods Geest geeft LEV’. Dat thema is als rode draad in de programmering terug te vinden.

‘Dit jaar zijn we heel bewust in een vroeg stadium met de verantwoordelijken van de diverse programmacommissies om tafel gaan zitten’, legt Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, uit. ‘We vinden het belangrijk dat alle bezoekers van de conferentie, jong en oud, die geweldige pinksterboodschap op hun eigen niveau te horen krijgen. De diverse teams hebben het thema echt omarmd: of je nu het kinderprogramma, het seminarprogramma of de programmering van de Bijzondere Mensen Tent bekijkt, overal zie je dat het draait om Gods Geest die ons lev, moed geeft.’

Programmaoverzicht volwassenen
Op vrijdagavond bijt Orlando Bottenbley het spits af, gevolgd door Patrick Nullens op zaterdagmorgen. ’s Middags is er o.a. een seminar en aansluitend een aanbiddingsconcert van Kees Kraayenoord. Zaterdagavond is het woord aan Joseph Dimitrov, en Henk Stoorvogel werkt het thema in de zondagmorgendienst uit. Voor velen is de Sing-in op zondagmiddag een hoogtepunt van de Pinksterconferentie; een feest van ontmoeting en lofprijzing voor het hele gezin onder leiding van InSalvation. Zondagavond spreekt Martin Koornstra en wordt avondmaal gevierd onder leiding van Ruben Flach. Aansluitend leidt Martin Koornstra het gebed voor zieken. Gor Khatchikyan spreekt op maandagmorgen en de conferentie wordt afgesloten met een aanbiddingsconcert van Matt Maher.

Programma’s voor alle leeftijden
Naast de samenkomsten en seminars voor volwassenen zijn er aparte programma’s voor jongeren, tieners en kinderen. Mensen met een verstandelijke beperking zijn hartelijk welkom in een speciaal programma in de Bijzondere Mensen Tent. Uiteraard wordt er tijdens de conferentie veel gezongen, waaronder ook de nieuwste Opwekkingsliederen die met Pinksteren uitkomen. Het volledige programmaoverzicht is te vinden op www.opwekking.nl.
Bezoekers die willen kamperen, dienen zich van tevoren daarvoor aan te melden. Dagbezoekers zijn zonder registratie welkom op het conferentieterrein. Meer informatie is te lezen op www.opwekking.nl

De Pinksterconferentie wordt georganiseerd door Stichting Opwekking. In haar 56-jarige bestaan heeft Opwekking zich ontwikkeld tot een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met het verkondigen van het evangelie en het toerusten van christenen uit alle denominaties en kerkelijke stromingen door middel van o.a. Opwekkingsliederen, Opwekking Magazine, diverse (leiderschaps)conferenties, kinderwerk en het uitgeven van lectuur.

Datum: 17 mei 2017
Auteur: Opwekking
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: