MENU
Zomercampagne van start: Vier de zomer

Zomercampagne van start: Vier de zomer

01 jun

Gratis boekje Vier de Zomer cadeau in de christelijke boekhandel bij aanschaf van 15,- aan boeken. Voor veel mensen staat de zomer gelijk aan het genieten van een goed boek. Het liefst buiten, als het even kan. Met een lekker glaasje en de zon binnen handbereik. Wie herkent dat niet? Veel liefhebbers van lezen komen er in de drukte van alledag veel te weinig aan toe.

De zomerperiode lonkt als baken van rust om eindelijk die boeken ter hand te nemen die al een tijdje op je lijstje staan of die je al wekenlang ongeduldig aanstaren op je nachtkastje. Want niets is zo ontspannend en rustgevend als lezen. Laat de zomer maar komen!

In de maand juni organiseren christelijke boekhandels de campagne 'Vier de zomer'. Centraal staat het boekje Vier de zomer van Elise Lengkeek (foto) van o.a. Mijn getijdengebed, en Kris Bossenbroek (van o.a. Biblejournaling). Het boekje wordt gedurende de gehele maand juni cadeau gegeven bij besteding van minimaal 15,00 aan boeken. In dit boekje vind je tal van handvatten, handreikingen, tips, overdenkingen, suggesties en creatieve opdrachten om je te onthaasten en te verdiepen. De auteurs Elise Lengkeek en Kris Bossenbroek reiken je voor 9 dagen een arsenaal aan inspirerend materiaal aan.

Vier de zomer is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). Kijk voor meer informatie op www.vierdezomer.com.

Datum: 1 juni 2017
Auteur: BCB - Ard Hunnersen
Foto: BCB
Website: http://www.vierdezomer.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: