MENU
Gave organiseert vluchtelingengebedsdag

Gave organiseert vluchtelingengebedsdag

19 jun

Gave roept kerken en christenen op om zondag 25 juni te bidden voor vluchtelingen. Er zijn wereldwijd 65 miljoen mensen ontheemd. Allemaal mensen die ons gebed hard nodig hebben. Ieder mens heeft de diepe behoefte om zich ergens thuis te voelen. Vluchtelingen hebben hun thuis achter moeten laten. Het is nauwelijks voor te stellen wat dit met mensen doet.

Gave roept daarom kerken en christenen op om voor vluchtelingen te (blijven) bidden. Dit kan speciaal op Vluchtelingengebedsdag, zondag 25 juni. Op deze dag daagt Gave christenen en kerken uit om te bidden dat vluchtelingen zich snel gezien en geliefd voelen. En dat er mensen zijn die naar hen omzien en vertellen over de liefde van Jezus.


Gave helpt graag mee bij de invulling van deze zondag. Daarvoor heeft Gave o.a. een gebedsboekenlegger, preekschetsen en materiaal voor kinderwerk ontwikkeld. Allemaal te vinden op www.gave.nl/gebedsdag.De vluchtelingengebedsdag is een initiatief van het internationale platform Refugee Highway Partnership (www.refugeehighway.net) en wordt door organisaties uit diverse landen gedragen. De volgt op de door UNHCR (vluchtelingenorganisatie vanuit de Verenigde Naties) georganiseerde Wereldvluchtelingendag (20 juni).

Datum: 19 juni 2017
Auteur: Gave
Foto: Gave
Website: http://www.gave.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: