MENU
Jubileumfestival EO trekt ruim 3000 bezoekers

Jubileumfestival EO trekt ruim 3000 bezoekers

02 jul

Meer dan 3000 leden van de Evangelische Omroep bezochten afgelopen weekend het gebouw van de EO in Hilversum. Het Jubileumfestival, ter ere van het 50-jarig bestaan van de EO, werd georganiseerd door verschillende onderdelen van de EO.

Ledenblad Visie organiseerde een praise-avond en vrouwenmagazine Eva vulde een zomerse festivaldag. Verder bouwden de kinderprogramma's een groot feest op het Gezinsevent en zong de achterban van de omroep uit volle borst mee met Nederland Zingt.

Op donderdagavond 22 juni won de worshipband Break Free uit Zwijndrecht de titel ‘beste kerkband van Nederland’ op de praise-avond van ledenblad Visie.

Vrijdag 23 juni stond in het teken van de vrouwen; EO-magazine Eva vierde die dag een zomers feest met 800 christelijke dames. Bekijk de aftermovie op eva.eo.nl!

Op het Gezinsevent op zaterdag waren ruim 1500 mensen aanwezig. Honderden kinderen genoten van voorstellingen van EO-kinderprogramma’s zoals Checkpoint en Topdoks. Bekijk de aftermovie en foto's op eo.nl/gezinsevent.

Het festival werd afgesloten met een ‘sing-in’ van Nederland Zingt. Onder leiding van een combo dat de sterren van de hemel speelde en met medewerking van o.a. Lucas Kramer hebben ruim 500 mensen een prachtige zangavond beleeft.

Datum: 2 juli 2017
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Copyright: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: