MENU
New Wine zoekt balans tussen Woord en Geest

New Wine zoekt balans tussen Woord en Geest

24 jul

"New Wine is een van de weinige plekken waar naar veel balans wordt gezocht tussen de volle waarheid van het Woord én het werk van de Geest in deze tijd", zegt Agnes Huizenga, één van de sprekers op deze conferentie. Zaterdag ging de New Wine Zomerconferentie van start met als thema dit jaar 'God in ons midden'. Zo'n vijfduizend christenen kamperen in Biddinghuizen.

"New Wine is een unieke gelegenheid om met zoveel christenen tijd door te brengen", vertelt Agnes Huizenga op Groot Nieuws Radio. "Het is echt een gezinsconferentie, de helft van de aanwezigen is jonger dan 25 jaar. Dat geeft een prettige atmosfeer op het terrein. Wat vooral heel prettig is, is dat je tijd hebt voor verdieping, in de seminars, voor ontmoeting met elkaar, maar ook echt voor de ontmoeting met God."

Hoe merken mensen dat er veel aandacht is voor de Geest? "Mensen merken bijvoorbeeld dat er veel aandacht is voor aanbidding, er zijn grote blokken met Worship. Er is tijd om je op God te richten, je te openen voor wat Hij je wil laten zien zodat dat je iets kunt merken van zijn aanwezigheid."

Daarnaast is er veel aandacht voor gebed. "Mensen werden geraakt en konden God op een nieuwe manier ontmoeten. Daar word ik blij van!"

Het hele gesprek met Agnes Huizenga kun je terugluisteren op de website van Groot Nieuws Radio via de link onderaan dit item.

Datum: 24 juli 2017
Auteur: Groot Nieuws Radio
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: