MENU
Nieuw seizoen van De Kapel

Nieuw seizoen van De Kapel

15 aug

Vanaf 10 september zendt de EO een nieuw seizoen uit van ‘De Kapel’. Iedere zondagmorgen houden diverse predikanten in ‘De Kapel’ een overdenking over thema’s van alle dag. Dit najaar met twee nieuwe sprekers; Mirjam Kollenstaart en Andries Knevel.

Iedere zondagmorgen reikt ‘De Kapel’ een bemoedigende overdenking aan, met als rode draad de liefde van God voor mensen. Onder andere ds. Arie van der Veer, ev. Jurjen ten Brinke, ds. Paul Visser en ds. Orlando Bottenbley verzorgen de wekelijkse overdenking. Dit najaar stopt Jasper Klapwijk als predikant bij ‘De Kapel’, maar komen er twee ‘nieuwe’ gezichten bij! Vanaf september is ds. Mirjam Kollenstaart te zien in ‘De Kapel’. In de loop van dit najaar zal ook Andries Knevel te zien zijn in het vertrouwde EO-programma.

Om het nieuwe seizoen sfeervol in te luiden organiseert ‘De Kapel’ op zaterdag 2 september de ‘De Kapel Ontmoetingsdag’. Tijdens deze dag kunnen bezoekers genieten van samenzang, een overdenking van de predikanten van 'De Kapel' en de onderlinge ontmoeting met elkaar. Een uniek evenement waarbij bezoekers een kijkje krijgen achter de schermen bij de opnames van het tv-programma. Deze opnames vinden plaats in het prachtige, groene decor van het openluchttheater in Amersfoort. Voor meer informatie en het reserveren van vrijkaarten, kijk op: www.eo.nl/dekapel.

Datum: 15 augustus 2017
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl/dekapel

Dit artikel delen:

Meer nieuws: