MENU
Gave organiseert vriendinnendag

Gave organiseert vriendinnendag

29 aug

Stichting Gave organiseert zaterdag 30 september voor de eerste keer de Gave Vriendinnendag in Utrecht. Deze dag biedt gezelligheid, verdieping en helpt de vriendschap tussen Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingvriendinnen te versterken.

Een multiculturele vriendschap is leuk, leerzaam en gezellig, maar kan ook best wel eens lastig zijn. Daarom organiseert Gave de Vriendinnendag in Utrecht. Met gezellige en verdiepende activiteiten die de vrouwen samen beleven, helpt Gave de vriendschap tussen de vrouwen te versterken.

De Gave Vriendinnendag bestaat uit gezelligheid en verdieping: Samen zingen, Sara van der Toorn uit Iran spreekt over vriendschap vanuit de Bijbel en genieten van lekker eten. De dames kunnen kiezen uit leuke multiculturele workshops, zoals: henna zetten, samen wandelen, zingen, beauty en sieraden of bonbons maken.
Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Daarvoor inspireert, traint en ondersteunt Gave christenen om lokaal contacten op te bouwen met asielzoekers en hen Gods liefde te laten zien. De Gave Vriendinnendag ondersteunt de relatie die Nederlandse vrouwen lokaal met vluchtelingen hebben.

Locatie: Schoolgebouw De Passie, Zwarte Woud 211, 3524 SG Utrecht
Tijd: 9:30 16.15 uur
Kostenbijdrage: 10 euro per koppel
Aanmelding: www.gave.nl/vriendinnendag

Datum: 29 augustus 2017
Auteur: Jentina Kranendonk
Website: http://www.gave.nl/vriendinnendag

Dit artikel delen:

Meer nieuws: