MENU
Informatiebeurs Missionair Werk in Zwijndrecht

Informatiebeurs Missionair Werk in Zwijndrecht

17 sep

De Opleiding Missionair Werk van het Evangelisch College organiseert met MissieNederland en InToMission op zaterdagmiddag 28 oktober een oriŽntatiebeurs missionair werk. De beurs heeft als thema†ĎOnderweg naar je volgende stapí en wordt gehouden in het Onderwijscentrum van het Evangelisch College in Zwijndrecht.

Het doel van deze beurs is missionaire organisaties in contact te brengen met diegenen die zich oriŽnteren op missionair werk in binnen- of buitenland; hetzij voor een stageplek, hetzij voor langere termijn betrekking. De opzet van de beurs is kleinschalig, zodat er veel ruimte is voor ontmoeting en gesprek. Tijdens de beurs worden er ook drie seminars aangeboden die facultatief te volgen zijn.

Deelnemende organisaties
De volgende organisaties zijn aanwezig op de beurs: AgapŤ, Cama Zending, Cornerstone, European Christian Mission, Frontiers, Gereformeerde Zendingsbond, International Teams, Interserve, Shelter Youth Hostel Ministry, Stichting Antwoord, TEAR, Overseas Missionary Fellowship, Operatie Mobilisatie (OM) en Youth for Christ (YfC).

Meer informatie en aanmelden
Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de beurs. Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden op de website: www.evangelisch-college.nl/BeursMissionairWerk.

Datum: 17 september 2017
Auteur: Annelies Eijkelenboom
Foto: © TOFF-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.evangelisch-college.nl/BeursMissionairWerk

Dit artikel delen:

Meer nieuws: