MENU
GAiN wil bezoekers website stimuleren om in actie te komen

GAiN wil bezoekers website stimuleren om in actie te komen

02 nov

Amersfoort Ė Hulpverleningsorganisatie GAiN (Global Aid Network) ziet dat steeds meer mensen het verlangen hebben dienstbaar te zijn aan Gods Koninkrijk, maar niet weten hoe. Middels de nieuwe, appellerende website hopen we mensen aan te moedigen een stap te zetten en bieden concrete handvatten hiervoor.

Winactie
Wij dagen u uit om betrokken te zijn. Ga naar de vernieuwde website www.gainhelpt.nu en maak kans op een reischeque voor een hulpreis. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de landelijke ontmoetingsdag op 18 november in Ede.

Bijdragen
Hoe kunt u bijdragen? Denk daarbij aan: meehelpen bij het inzamelen en/of sorteren van hulpgoederen, inzetten voor schoon drinkwater, financieel ondersteunen, bidden en meegaan op een hulpreis, bijvoorbeeld naar vluchtelingenkampen in Griekenland en ServiŽ. Op de site vindt u nog meer mogelijkheden om betrokken te zijn.

Wat is GAiN
GAiN is een internationale hulpverleningsorganisatie die mensen stimuleert en motiveert om met hart en handen om te zien naar de naaste en Gods liefde door te geven. Onze expertise ligt op het vlak van hulpgoederen en transport, noodhulp, hulpreizen, en ontwikkelingsprojecten zoals onderwijs voor Roma kinderen in oost Europa en het boren van waterputten in Afrika.

We richten ons niet alleen op individuen maar willen middels maatwerk ook dienstbaar zijn aan kerken, organisaties en bijbelstudie/Alphagroepen. Voor scholen kunnen wij o.a. maatschappelijke stages en jongerenreizen organiseren. Bezoek onze nieuwe website www.gainhelpt.nu voor inspiratie en informatie. Wij zijn ook beschikbaar voor presentaties.

Datum: 2 november 2017
Auteur: Corina Nsengimana-Groenesteijn
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.gainhelpt.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: