MENU
Moldavie: Voedselpakketten helpen ons om Gods liefde te laten zien

Moldavie: Voedselpakketten helpen ons om Gods liefde te laten zien

10 nov

In het warenhuis in Moldavië zijn verschillende medewerkers en vrijwilligers van Zending over Grenzen druk met het inpakken van voedselpakketten. Logistiek manager Ana Barba is er een van en ze deelt wat deze campagne voor haar zo bijzonder maakt.

“Ik vond Kerst altijd een bijzondere periode. Nu ik volwassen ben realiseer ik me steeds meer dat het niet gaat om welke cadeaus we elkaar geven, maar om het cadeau dat God aan de mensheid gaf: Zijn Zoon Jezus Christus. Hij is degene waarover we mensen willen vertellen en we willen anderen een beetje van de Liefde laten zien die Hij over ons heeft uitgegoten.”

Het belang van een voedselpakket
“Voedselpakketten zijn een mooi middel om dat doel te bereiken. De mooiste beloning die wij daarvoor krijgen, vind ik de vreugde van mensen die een voedselpakket ontvangen. Hun stralende gezichten laten ons zien dat onze inspanningen succes opleverden. Onze vreugde is nog groter als ze God bedanken dat Hij voor hen zorgt. Op zulke momenten zien we in dat een voedselpakket een betekenisvolle rol speelt in hun besluit om op God te vertrouwen: in dit leven en tot in de eeuwigheid.”

30.000 pakketten
Op dit moment is de jaarlijkse voedselpakkettenactie van Zending over Grenzen in volle gang. Het doel is om ook dit jaar weer 30.000 voedselpakketten te verspreiden aan de allerarmste en -zwakste mensen in Oost-Europa.

Datum: 10 november 2017
Auteur: Shanna van den Bosch
Foto: Zending over Grenzen
Website: http://www.zendingovergrenzen.nl/voedselpakketten

Dit artikel delen:

Meer nieuws: