MENU
Christelijk Clubwerk maakt uniek lesmateriaal

Christelijk Clubwerk maakt uniek lesmateriaal

16 nov

Lesmateriaal voor tieners is soms moeilijk te vinden. Bas en Rebekka Muller van Christelijk Clubwerk (CCW) maken al langere tijd uniek lesmateriaal. Een jaar geleden besloten ze om het lesmateriaal te delen met andere clubleiders.

Bas en Rebekka Muller, de oprichters van CCW, zijn in 2013 begonnen met een tienerclub in hun Gemeente. Ze vonden het bestaande materiaal niet aansluiten bij hun club. Rebekka, die grafisch vormgeefster van beroep is, besloot zelf materiaal te maken. De Bijbel staat bij het uitwerken van onderwerpen altijd centraal.

Inmiddels bestaat CCW dus 1 jaar. De kans dat u heeft gehoord van CCW of lesmateriaal in handen heeft gehad wordt steeds groter. Na 1 jaar zijn er ruim 180 gemeenten/kerken die hun interesse hebben getoond dan wel met deze lesbrieven werken.

CCW is uniek volgens Bas: “ CCW is uniek omdat wij maatwerk bieden aan zowel grote als kleine clubs. De combinatie van Bijbelstudie, leuke weetjes en de vormgeving maken de lesbrieven passend bij jonge Christenen. CCW is non-profit vrijwilligerswerk. Wij krijgen energie van de reactie’s van clubleiders uit het hele land, en ook uit Belgie. “

Datum: 16 november 2017
Auteur: Bas Muller
Website: http://www.christelijkclubwerk.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: