MENU
Geef kinderen zonder achternaam een bijbel

Geef kinderen zonder achternaam een bijbel

14 dec

Maak deze kerst tot een bijzonder feest voor kinderen zonder achternaam in India. Met uw steun wil het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) 25.000 kinderen een eigen kinderbijbel geven.

Miljoenen arme kinderen in India horen van jongs af aan: je ben niets waard. Deze kasteloze kinderen gaan zonder achternaam, zonder identiteit, door het leven. Ze worden bij voorbaat afgeschreven door de maatschappij.

De kerken in India trekken zich het lot van de kasteloze kinderen aan. Bijvoorbeeld door ze na schooltijd op te vangen, een maaltijd te geven en bijbelverhalen te vertellen.

Roopa (9) is één van hen: ‘Thuis wacht er niemand op me. Na school ga ik daarom graag naar de kerk. Daar helpen ze me met huiswerk, krijg ik een maaltijd en worden bijbelverhalen verteld.’

Met kerst wil het NBG deze kinderen, die nooit cadeautjes krijgen, een eigen kinderbijbel geven. Dat is voor hen een onvergetelijk geschenk. En ook voor de ouders, die vaak zelf niet kunnen lezen en het fijn vinden als de kinderen hen voorlezen. Met uw hulp wil het bijbelgenootschap 25.000 kinderbijbels uitdelen onder de allerarmsten.

Maak deze kerst tot een bijzonder feest voor de kinderen zonder achternaam: steun de actie voor kinderbijbels in India! De kosten voor één kinderbijbel zijn 5 euro.

Datum: 14 december 2017
Auteur: Bijbelgenootschap
Foto: Bijbelgenootschap
Website: http://www.bijbelgenootschap.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: