MENU
Riverboat komt naar Arnhem en Dordrecht

Riverboat komt naar Arnhem en Dordrecht

05 jan

Operatie Mobilisatie (OM) heeft een nieuwe bediening: de OM Riverboat. Dit bijzondere schip met internationale bemanning trekt langs zes Europese havens en Nederland heeft de primeur. In januari ligt de Riverboat in de Nederlandse havens Arnhem en Dordrecht. Het doel van de Riverboat is op unieke wijze christenen mobiliseren, bewustwording creëren en enthousiasmeren om het evangelie te delen.

Het schip is een drijvende ‘escape room’: bezoekers kunnen aan boord in groepen het interactieve spel The Agency spelen en worden op deze manier aangezet na te denken over hun plek als christen in de maatschappij. De escape room is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld jeugdclubs, huiskringen, vrouwengroepen, maar ook om niet-christelijke vrienden mee naartoe te nemen. Zo kunnen christenen op een creatieve, ongedwongen manier het evangelie delen met hun collega, klasgenoot, vriend of vriendin. In het Lounge Café aan boord kunnen bezoekers in gesprek gaan met bemanningsleden van over de hele wereld.

“Wereldwijd zijn er 3,1 miljard mensen die nog nooit persoonlijk van een christen het evangelie hebben gehoord. Ook in Arnhem en Dordrecht zijn er vele onbereikten. Met behulp van de Riverboat kunnen we daar verandering in brengen”, vertelt een medewerker van Operatie Mobilisatie. “Dagelijks komen er 57.000 mensen bij die Jezus niet kennen. Als christenen kunnen we ons hier toch niet bij neerleggen? Met de Riverboat en de mensen in Dordrecht en Arnhem kunnen we het verschil maken.”

Van 4 tot 15 januari 2018 ligt de Riverboat aan de Westervoortsedijk, kruising Nieuwe Havenweg in Arnhem.
Van 17 tot 28 januari 2018 ligt de Riverboat aan de Lange Wantijkade in Dordrecht.

De Riverboat is op woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Voor deelname aan de escape room graag vooraf reserveren (als groep of individu) via www.omriverboats.eu

Datum: 5 januari 2018
Auteur: Annelies Douma
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.omriverboats.eu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: