MENU
Messiaanse gelovigen Eitan Bar en Moti Vaknin naar Nederland

Messiaanse gelovigen Eitan Bar en Moti Vaknin naar Nederland

15 jan

Met hun videoís wisten zij online afgelopen jaar maar liefst ruim twee miljoen IsraŽliís met het Evangelie te bereiken. De Messiaanse gelovigen Eitan Bar en Moti Vaknin zijn verbonden aan de organisatie One for Israel. In pakkende videoclips behandelen zij diverse Joodse bezwaren tegen de Heere Jezus. Zij kiezen niet voor niets voor dit medium. IsraŽl is namelijk het land met het hoogste aantal computers per persoon ter wereld.
Eitan en Moti komen naar Nederland. Op zaterdag 10 februari zullen zij onderwijs geven over onder andere deze bezwaren. Ook zal voorganger Orlando Bottenbley een interview met hen doen over: ĎTerug naar de Joodse wortels? Wat wel en wat niet?í Christian Stier zal de dag afsluiten met vijf praktische adviezen over hoe we het Joodse volk tot zegen mogen zijn.

Deze studiedag in Amsterdam wordt georganiseerd door IsraŽl en de Bijbel, baptistengemeente de Verbinding in Amsterdam en de Bethelgemeente in Drachten. Kosten voor de dag zijn Ä 25 per persoon. Meer informatie vinden en aanmelden kan via de link hieronder. Wacht niet te lang met opgeven, want er zijn al veel aanmeldingen binnen.

Datum: 15 januari 2018
Auteur: David van Wijck
Foto: Israel en de Bijbel
Website: http://www.israelendebijbel.nl/studiedag

Dit artikel delen:

Meer nieuws: