Miniboekje Pasen met het evangelie in een notendop

Een nieuwe uitgave van leven.nu voor Pasen: een handzaam miniboekje, met korte teksten rond het thema ‘Gods plan’. Met het evangelie in een notendop. Om door te geven!

Dit miniboekje is gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Geschikt om uit te delen op straat of tijdens een kerkdienst. Ook handig om te versturen of bij een paaskaart te voegen. Een mooie manier om het evangelie door te geven!

Doeboekje Pasen

Dit jaar verscheen er ook een Doeboekje Pasen, met boekje met knutsels, puzzels en kleurplaten voor kinderen. Het Bijbelse thema Pasen is uitgewerkt in korte verhaaltjes. Geschikt voor clubwerk, zondagsscholen, kerk en in het gezin.

Boekenleggers, kaarten en posters

Naast het miniboekje zijn er ook boekenleggers, ansichtkaarten, posters en roll-up banners rond hetzelfde thema beschikbaar. Uitdeelmateriaal dat ook geschikt is voor kinderen en clubwerk.

Web

Via de webwinkel www.erismeer.nl kunt u bestellen. Daar vindt u meer kleine boodschappers over het grote plan van God.

www.leven.nu is een uitgave die met Kerst en Pasen verschijnt. Daarnaast is er de gelijknamige website leven.nu, met meer informatie over het evangelie en getuigenissen van mensen die God hebben leren kennen.

er is meer
er is meer
06-02-2018
Evangelisatie
https://www.erismeer.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies