MENU
EH-Traject 2018 start met 104 studenten

EH-Traject 2018 start met 104 studenten

07 feb

Het EH-Traject 2018 is dinsdag 30 januari van start is gegaan met 104 studenten, 21 studenten meer dan vorig jaar. De vijf maanden durende opleiding is bedoeld voor jongeren die voortijdig zijn gestopt met hun studie, of die na een periode van reizen of werken behoefte hebben aan bezinning op de toekomst. Het EH-Traject wordt dit jaar voor de dertiende keer aangeboden.

Op donderdag 8 februari vindt de officiŽle opening van het EH-Traject plaats in kerkelijk centrum De Brug te Amersfoort. De openingstoespraak wordt verzorgd door directeur Els J. van Dijk en heeft als titel `Teken van trouwí. Van Dijk zal een schets geven van de moderne samenleving, welke impact dat heeft op jongeren en welke actuele taak de school heeft.

In het EH-Traject staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting, oriŽntatie op cultuur en maatschappij en studiekeuze centraal. Tijdens het Traject biedt de EH studenten een fundament van waaruit ze zich kunnen richten op hun toekomst in studie, beroep, kerk en maatschappij.

Datum: 7 februari 2018
Auteur: Onno Visser
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eh.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: