EH-Traject 2018 start met 104 studenten

Het EH-Traject 2018 is dinsdag 30 januari van start is gegaan met 104 studenten, 21 studenten meer dan vorig jaar. De vijf maanden durende opleiding is bedoeld voor jongeren die voortijdig zijn gestopt met hun studie, of die na een periode van reizen of werken behoefte hebben aan bezinning op de toekomst. Het EH-Traject wordt dit jaar voor de dertiende keer aangeboden.

Op donderdag 8 februari vindt de officiële opening van het EH-Traject plaats in kerkelijk centrum De Brug te Amersfoort. De openingstoespraak wordt verzorgd door directeur Els J. van Dijk en heeft als titel `Teken van trouw’. Van Dijk zal een schets geven van de moderne samenleving, welke impact dat heeft op jongeren en welke actuele taak de school heeft.

In het EH-Traject staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting, oriëntatie op cultuur en maatschappij en studiekeuze centraal. Tijdens het Traject biedt de EH studenten een fundament van waaruit ze zich kunnen richten op hun toekomst in studie, beroep, kerk en maatschappij.

Onno Visser
© Henk-Jan Oudenampsen
07-02-2018
Samenleving
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies