Martin Brand naar Nederland Zingt Dag

Zanger Martin Brand maakt deel uit van de line-up van de Nederland Zingt Dag 2018. De EO deelde dit nieuws eerder vandaag via de Facebookpagina van Nederland Zingt. Naast Martin Brand verlenen ook zangeres Elise Mannah en sprekers ds. Arie van der Veer en ds. Mirjam Kollenstaart hun medewerking aan het evenement.

De organisatie belooft bezoekers een dag waarin samen zingen en samen geloven centraal staan. Ook dit jaar wonen naar verwachting tienduizend mensen het muzikale evenement in de Utrechtse Jaarbeurs bij.

Multitalent Martin Brand – die naast zanger ook spreker, regisseur, componist, tekstschrijver en theatermaker is – wil mensen inspireren, aanmoedigen en verbinden. “Hij is een enthousiasteling die barst van de leuke (muzikale) ideeën”, zegt Albert-Jan Schol namens de organisatie. “Mede daarom kijken we ernaar uit om opnieuw met hem samen te werken.”

De zanger voelt zich bevoorrecht dat hij op 21 april het podium mag betreden: “Jezus zei ooit: ‘waar twee of meer in Mijn Naam bij elkaar zijn, ben ik in hun midden’. Ik zie er enorm naar uit om dát te beleven op de Nederland Zingt Dag. Dat het indrukwekkend zal klinken als we met duizenden mensen zingen staat al vast. Dat we zullen lachen, genieten van mooie muziek en oprechte toespraken ook. En dat we hierdoorheen samen iets mogen proeven én laten zien van Zijn realiteit vind ik het allermooist.”

Wie bij de Nederland Zingt Dag aanwezig wil zijn, doet er goed aan op korte termijn te reserveren. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website eo.nl/nederlandzingtdag.

Evangelische Omroep
© EO – Michael Terlouw
08-02-2018
Muziek
https://www.eo.nl/nederlandzingtdag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies