MENU
VIDEO: Een bedankje uit Roemenie

VIDEO: Een bedankje uit Roemenie

15 feb

ALMERE - Toen een brand in Victoria, RoemeniŽ in oktober 2017 acht gezinnen dakloos maakte, schoot Zending over Grenzen snel te hulp en dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen. Inmiddels hebben alle acht gezinnen weer een dak boven hun hoofd en daar willen zij de donateurs hartelijk voor bedanken.
Zending over Grenzen voorzag de gezinnen van wasmachines, vriezers, vloertegels, kleding, meubels, bouwmateriaal, matrassen, kussens, verf en aardewerk. Crina, een moeder die in het getroffen appartementencomplex woont, is heel dankbaar voor de hulp: "Ik bid dat God jullie goede gezondheid geeft en ik dank jullie vanuit de grond van mijn hart." Ook Zending over Grenzen-manager Alexandru Danilenco uit zijn dankbaarheid: "We willen in het bijzonder iedereen bedanken die betrokken is geraakt bij de slachtoffers van de brand. We konden ze laten zien dat ze er niet alleen voor staan!"

De brand in oktober 2017 verwoestte acht woningen en liet gezinnen die zo hard werkten aan een betere toekomst met lege handen achter. Zending over Grenzen kwam in actie en zamelde geld en materiaal in om de getroffenen te helpen. Eind oktober kon er al een transport naar RoemeniŽ vertrekken.

Datum: 15 februari 2018
Auteur: Zending over Grenzen
Foto: Zending over Grenzen
Website: http://www.zendingovergrenzen.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: