MENU
Nieuw inspirerend Mission Event voor jong en oud

Nieuw inspirerend Mission Event voor jong en oud

26 feb

Op 14 april 2018 organiseert OMF Nederland voor het eerst het OMF Mission Event. Het belooft een boeiende en interactieve dag te worden waarop zending - door een mooie combinatie van workshops, inspirerende sprekers, een fair en belevingsroute - heel dichtbij komt.

Het thema van de dag is ‘Uw aanwezigheid verandert’. Tijdens het afwisselende programma wordt zichtbaar hoe levens van mensen en hun omstandigheden in Oost-Azië veranderen door de aanwezigheid van God. Maarten Kommers, directeur OMF Nederland, vertelt: “Er gebeuren bijzondere dingen in de gebieden waar OMF werkt. Dat willen we op verschillende manieren delen met de bezoekers van het OMF Mission Event. We willen graag het werk van God in Oost-Azië dicht bij de bezoekers brengen door een aansprekende combinatie van zien, voelen, horen en beleven. Mooie voorbeelden daarvan zijn de belevingsroute en fair.”

Tijdens de belevingsroute kan jong en oud door middel van uitdagende opdrachten en mooie verhalen ervaren wat zending inhoudt. Op de fair treffen de bezoekers verschillende kraampjes met Oost-Aziatische (zendings)materialen en activiteiten aan. Ook is er een gebedstent te vinden.

Tijdens drie verschillende workshops ontdekken de bezoekers meer over Gods aanwezigheid en werk in Oost-Azië. Daarnaast kan men kennismaken met het werk van OMF onder Oost-Aziatische studenten die in Nederland studeren. Het Mission Event wordt afgesloten met een dankdienst waaraan medewerking wordt verleend door Jacques Brunt, Gert Visscher en Samuel Lim (zendingswerker in Thailand). Tijdens de dankdienst (aanvang 13.45 uur) is er crèche voor kinderen van 1 t/m 3 jaar en een leuk programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Het OMF Mission Event wordt van 10.00-16.00 uur gehouden op Camping Beloofde Land, Bosweg 17 in Voorthuizen. Het programma is zo ingericht dat bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen. Op www.omf.nl kunnen deelnemers zich gratis aanmelden.

Datum: 26 februari 2018
Auteur: OMF Nederland
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.omf.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: