MENU
Hulp werkt: hoe het leven de Roemeense Ana Pater veranderde

Hulp werkt: hoe het leven de Roemeense Ana Pater veranderde

12 maa

Je geld verdienen als naaister klinkt misschien niet als iets heel bijzonders, maar voor de Roemeense Ana Pater heeft het haar leven veranderd. Haar levensverhaal is er een van tegenslagen en zorgen, maar ook van hoop. Samen met hulporganisatie Zending over Grenzen kreeg zij haar leven en die van haar twee kinderen op de rit. Daarover komt de Roemeense op 12 april vertellen op de Ontmoetingsdag van Zending over Grenzen.

Voor zichzelf zorgen

Zending over Grenzen helpt kansarme kinderen, gezinnen en ouderen in Oost-Europa op weg naar een zelfstandig bestaan. Ook Ana Pater is zo door de organisatie bijgestaan en kan nu als naaister voor zichzelf en haar kinderen zorgen. Toen zij in 2007 met Zending over Grenzen in contact kwamen, konden zij zich niet voorstellen dat zij ooit weer op eigen benen zouden staan.

Hoor haar verhaal!

Samen met lokale gezinscoach Traian Opruta, die het gezin Pater ondersteunde, reist Ana Pater af naar Nederland om haar verhaal en getuigenis te delen met betrokkenen van Zending over Grenzen. Zo is er vanuit de eerste hand te zien en te horen wat het (financieel) steunen van de hulporganisatie voor impact kan hebben.

Ontmoetingsdag Zending over Grenzen

De Ontmoetingsdag van Zending over Grenzen is op donderdag 12 april te bezoeken voor alle ge´nteresseerden en vindt plaats in Almere. Naast het verhaal van Ana Pater en Traian Opruta, zijn er ook interactieve workshops en een muzikale bijdrage van Joke Buis. Voor meer informatie, zie: https://www.zendingovergrenzen.nl/ontmoetingsdag.

Datum: 12 maart 2018
Auteur: Shanna van den Bosch
Foto: Zending over Grenzen
Website: http://www.zendingovergrenzen.nl/ontmoetingsdag

Dit artikel delen:

Meer nieuws: