MENU
Recordopbrengst actie CameraNU voor Red een Kind

Recordopbrengst actie CameraNU voor Red een Kind

15 maa

Het dorpsprogramma van Red een Kind in Gwassi, Kenia kan dit jaar op een mooie bijdrage rekenen. De jaarlijkse decemberactie van CameraNU.nl leverde 7.823,80 op: ruim duizend euro meer dan het jaar daarvoor.

Klanten van het bedrijf konden in december en januari 2,- doneren bij hun online aankoop of een bijdrage doen in de collectebus in de winkel op Urk. Bijna tweeduizend klanten gaven gehoor aan deze oproep, waarna CameraNU.nl het bedrag verdubbelde.

CameraNU.nl sponsort met haar bijdrage drie kinderen in Gwassi, waarmee ze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de hele dorpsgemeenschap. Red een Kind werkt in Gwassi aan een toekomst voor kinderen in armoede, door de situatie van hun ouders te verbeteren. Het dorpsprogramma is het vierde jaar ingegaan, dit jaar is het doel om 1.500 gezinnen te bereiken. Ook wordt er gewerkt aan beter onderwijs voor 3.000 kinderen en krijgen 350 jongeren een vaktraining in landbouw of een praktisch beroep.

Rond 5 december dit jaar hoopt CameraNU.nl opnieuw online te zijn met de actie voor Red een Kind. Kijk voor meer informatie op www.cameranu.nl of www.redeenkind.nl/gwassi.

Datum: 15 maart 2018
Auteur: Red een Kind
Foto: Cameranu - Red een Kind
Website: http://www.redeenkind.nl/gwassi

Dit artikel delen:

Meer nieuws: