MENU
Arie van der Veer weer thuis

Arie van der Veer weer thuis

13 apr

Update 13 april 2018 - Arie van der Veer is weer thuis. Hij werd afgelopen maandag getroffen door een herseninfarct en in het ziekenhuis opgenomen. Het herstel van de 76-jarige voorganger en presentator verloopt gelukkig goed. Hij is ontzettend dankbaar voor de gebeden en vele kaarten van collega’s, kijkers en bekenden.

Arie van der Veer heeft aangegeven zijn werkzaamheden voor de EO in ieder geval tot en met augustus neer te leggen. De hoop en verwachting is dat hij vanaf september weer een voorzichtige start kan maken.

De Evangelische Omroep maakte begin deze week bekend dat Arie van der Veer afgelopen maandagmorgen (9 april) getroffen is door een herseninfarct en hij verblijft op dit moment in het ziekenhuis. De situatie is stabiel, maar hoe lang het verblijf in het ziekenhuis zal duren is niet bekend.

Ds. Arie van der Veer is ook na zijn pensionering nog steeds met hart en ziel betrokken bij het werk van de EO. Op tal van manieren zet hij zich in voor de missie van de EO, van meditaties op radio, tv en online tot ledenreizen en activiteiten in het land. En als geliefd spreker zou hij op 21 april een bijdrage leveren op de jaarlijkse Nederland Zingt Dag. Die bijdrage zal dit jaar helaas niet doorgaan.

Wij als collega’s denken aan hem en bidden voor hem en zijn familie. We hopen dat u meeleeft met ds. Arie van der Veer door voor hem en zijn familie te bidden. Mocht u een kaart willen sturen dan kan dat.

Namens de Evangelische Omroep
Arjan Lock (Raad van Bestuur)

Kaarten kunt u sturen naar:
Evangelische Omroep
T.a.v. Arie van der Veer
Postbus 21000
1200 BA Hilversum

Datum: 13 april 2018
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: