MENU
Kinderconcert met Elly en Rikkert op camping Beloofde Land

Kinderconcert met Elly en Rikkert op camping Beloofde Land

15 mei

Op zaterdag 19 mei 2018 geven Elly & Rikkert een kinderconcert op camping Beloofde Land in Voorthuizen. Het concert start om 15:00 uur. De zaal gaat open om 14.45 uur. Campinggasten kunnen het concert gratis bezoeken. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.truetickets.nl

De kinderliedjes van Elly en Rikkert zijn bij meerdere generaties bekend en geliefd. Ooit zijn ze los van elkaar begonnen. Elly Nieman met haar sprookjesachtige en Rikkert Zuiderveld met zijn cabareteske liedjes.

Hun grootste passie, samen optreden, altijd de belangrijkste drijfveer geweest. In deze productieve jaren hebben zij zo'n 50 albums uitgebracht zoals 'De draad van Ariadne', 'Maskers af', 'De tranen van de kleine mensen' en de dubbel-cd '30 jaar onderweg'. Ook hebben zij in deze jaren talloze liedjes geschreven voor anderen. Een groot deel van hun werk is speciaal voor kinderen, zoals de cd's 'Een Gat in de Lucht' en 'Gefeliciteerd'. Ook aan het tv-programma 'De Ark van Stekeltje' hebben zij meegewerkt. Elly deed jarenlang de tv-serie 'Elly en de Wiebelwagen'.

Locatie: Camping Beloofde Land
Grote zaal
Bosweg 17
3781 NG Voorthuizen

Datum: 15 mei 2018
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.truetickets.nl/jokebuis

Dit artikel delen:

Meer nieuws: