MENU
Bijbel Dichtbij aangeboden aan de Gouverneur van Curacao

Bijbel Dichtbij aangeboden aan de Gouverneur van Curacao

16 mei

Aan Hare Excellentie Lucille George-Wout, gouverneur van Curaçao is een exemplaar overhandigd van Bijbel Dichtbij. Deze bijbeluitgave werd haar aangeboden door directeur Rieuwerd Buitenwerf van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG).

Bijbel Dichtbij is een editie van de Bijbel in Gewone Taal met uitleg en toepassingen, die het NBG samen met de Evangelische Omroep heeft ontwikkeld. De overhandiging aan de Gouverneur was het sluitstuk van een bezoek van het NBG en het Antilliaans Bijbelgenootschap aan het eilandbestuur op 14 mei. Het bezoek stond in het teken van het aanhalen van de banden tussen de beide bijbelgenootschappen en van de relatie met de overheid.

De Gouverneur benadrukte in haar reactie op de aanbieding het belang van de Bijbel, ook voor de Curaçaose samenleving. Ook sprak ze haar waardering uit voor de verbindende rol die bijbelgenootschappen spelen tussen de verschillende kerken.
image002.jpg


Foto: De delegatie van het Nederlands en het Antilliaans Bijbelgenootschap biedt Bijbel Dichtbij aan de Gouverneur van Curaçao aan.
V.l.n.r.: Paul Doth (NBG), Rieuwerd Buitenwerf (NBG), Gouverneur Lucille George-Wout, Armin Elisa, directeur Antilliaans Bijbelgenootschap, Yvonne Isidora-Gumbs, bestuursvoorzitter Antilliaans Bijbelgenootschap.

Foto: NBG

Datum: 16 mei 2018
Foto: NBG
Website: http://www.bijbelgenootschap.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: