MENU
Vernieuwde Global Village voor de vijfde maal op Opwekking

Vernieuwde Global Village voor de vijfde maal op Opwekking

20 mei

Er zijn op de wereld ruim 3 miljard mensen die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Operatie Mobilisatie wil zoveel mogelijk christenen mobiliseren om getuige te zijn van het Evangelie, waar ook ter wereld.

Om christenen in Nederland de gelegenheid te geven in korte tijd te ervaren wat zending is, brengt OM de vernieuwde interactieve mission experience Global Village naar Opwekking.
Vele duizenden mensen hebben in de afgelopen jaren Global Village al bezocht. Dit heeft hen geholpen te zien én te ervaren wat er in de wereld gaande is. God heeft Global Village de afgelopen jaren gebruikt om mensen na te laten denken over hun rol als christen in de samenleving en hen voor zending te motiveren.

"Global Village motiveert me des te meer om me te blijven inzetten voor mijn medemens!" Een bezoeker van Global Village deelt de impact die deze zendingservaring heeft.

"Ik vond het echt een supergave ervaring, ik denk dat God me roept om te gaan. Bijzonder om mensen te kunnen bemoedigen in Jezus' Naam." Bezoeker Global Village

Belangrijk om te weten
- De reis is voor passagiers vanaf 12 jaar
- De reis duurt in zijn geheel 45 minuten
- Er is ruimte voor 8 passagiers per reis
- Elke 8 minuten vertrekt er een groep
- Je reist onder begeleiding van een gids
- De tijdmachine wacht niet dus wees op tijd
- Boek van tevoren je (gratis!) reis

Datum: 20 mei 2018
Auteur: Anne Schotanus
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: