Joke Buis naar jubileumevent Mercy Ships

Op vrijdagavond 5 oktober 2018, exact 40 jaar geleden dat de Anastasis werd aangekocht, komen we samen in de Basiliek in Veenendaal. Onder grote dankbaarheid blikken we niet alleen terug, maar ook de toekomst in. Voor nog meer impact, hoop en genezing in de levens van de allerarmsten in Afrika. Met volle kracht vooruit!

Het belooft een vol en veelzijdig programma te worden! We zijn enthousiast en dankbaar dat de volgende artiesten meewerken aan het jubileumevent:

Joke Buis

Joke Buis is zangeres. Ze heeft meerdere cd’s uitgebracht zoals Sing over me, Johannes de Heer (studioversie) en Kerst bij Joke Buis. Regelmatig is ze te horen bij Groot Nieuws Radio. Tijdens de avond zal ze verschillende liederen ten gehore brengen. Kijk voor meer informatie op www.jokebuis.nl.

Gert van der Vijver

Gert is zandkunstenaar. Als geen ander weet hij mensen te verrassen met zijn inspirerende zandtekeningen. Tijdens de avond zal hij het werk van Mercy Ships op een unieke wijze naar voren brengen. Meer informatie op www.zandkunstenaar.nl.

Dywel Braaf

Dywel Braaf (20) is een bijzonder, jong en getalenteerde pianist. Daarnaast is hij een liefhebber van Bach. Dywel: “Ik heb dit talent van God gekregen en ik dien God met heel mijn hart en met alle muziek die ik maak, geef ik Hem de eer. Hij staat centraal in mijn leven.”

Special guest: Carys Parker

Carys Parker, dochter van Mercy Ships chirurg dr. Gary Parker, heeft tot haar 18e aan boord gewoond en vertelt op deze avond haar unieke verhaal. In het afgelopen jaar liep ze op de Africa Mercy stage als geestelijk verzorger. Daarnaast vlogde ze er vrolijk op los. Bekijk hier haar video’s.

Locatie

De Basiliek

Wiltonstraat 56

3905 KW Veenendaal

Zaal open vanaf 19.30 uur

Start: 20.00 uur

Einde avond: ± 22.00 uur

Voor vragen over het evenement kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Komt u er dan nog niet uit? Neem contact op met het telefoonnummer 010-3107909.

Mercy Ships
© TOFF-fotografie – Tobias Huizing
19-07-2018
Muziek
https://www.mercyships.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies