29 oktober: Solidariteitsmanifestatie voor Israel in Den Haag

Afgelopen weken is Israël vele malen opgeschrikt door brute aanslagen op haar burgers met messen en geweren. De Joden in Israël leven in een voortdurende angst of hun geliefden die dag weer veilig thuis zullen komen.

Donderdag 29 oktober komt Mahmoud Abbas (leider van de Palestijnse Autoriteit) met een groot gevolg naar Nederland. Hij komt op uitnodiging van de regering, de Tweede Kamer en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Er staan ontvangsten en diners gepland met minister-president Rutte en de ministers Koenders en Ploumen, en met tal van hoogwaardigheidsbekleders en burgemeesters.

Het is onbegrijpelijk dat de Palestijnse Autoriteit – die haar bevolking stimuleert en goedkeuring geeft aan het ombrengen van Joden – nu met alle égards wordt ontvangen door de Nederlandse regering en haar beklag kan gaan doen bij het internationale strafhof in Den Haag.

Het is nu belangrijk om uw solidariteit te tonen. We nodigen u uit om aanwezig te zijn bij de solidariteitsmanifestatie georganiseerd door Christenen voor Israël en CIDI, met medewerking van tal van andere organisaties.

Wanneer: donderdag 29 oktober van 10.30 tot 12.00 uur

Adres: Plein (voor de Tweede Kamer) in Den Haag (10 minuten lopen van Den Haag Centraal Station)

Meenemen: Israëlische vlaggen (zonder stok), evt. blauw-witte kleding (sjaals, jassen, mutsen)

Christenen voor Israel
Bert Huizing
23-10-2015
Buitenland
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies