Thesai leerde weven via Dorcas en startte een eigen bedrijf

Duizenden mensen krijgen niet de kans om hun talenten te ontwikkelen in bijvoorbeeld Roemenië, Tanzania of Ethiopië. Je gezin onderhouden met een normale baan is er niet bij. En zonder opleiding kom je niet zover.

Hulporganisatie Dorcas wil graag helpen en vooruit kijken. Met een vaktraining of huiswerkbegeleiding komen ze er wel! Dat bewijzen de verhalen. Lees deze prachtige verhalen op laterstartnu.nl en ontdek hoe jij iemand een beter later geeft.

Dorcas: ‘We vertellen onder meer het verhaal van Thesai. Zij werkte als takkendraagster in Ethiopië. Gevaarlijk en loeizwaar werk, waarbij ze tientallen kilo’s takken de berg af moest dragen. Inmiddels is ze een weverij gestart. Met de verkoop van de producten kan Thesai haar kinderen naar school sturen én sparen.’

Thesai leerde weven via een training van Dorcas. En met een microkrediet kon ze het weefgetouw kopen. Wij willen kwetsbare mensen de mogelijkheid bieden om een eigen bedrijf te starten en op een veilige manier een inkomen te verdienen.

Met 3,75 euro help je vrouwen zoals Thesai hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Geef via de website een workshop ondernemersskills cadeau. Klik op de link hieronder.

Dorcas
Dorcas
26-09-2017
Hulpverlening
https://www. laterstartnu.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies