Kees Kraayenoord maakt nieuw album

Kees Kraayenoord heeft inmiddels meer dan 10 nieuwe nummers geschreven voor zijn nieuwe cd. Hij heeft geschreven met mensen uit Nashville USA, en met niemand minder dan Noel Richards (organisator van Calling All Nations Berlijn) en Graham Kendrick (schrijver van o.a. Shine Jesus Shine). Ook was hij onlangs nog in Engeland om te schrijven met Paul Field (schrijver van o.a. God of the moon and stars).

Kees “Het is zo bijzonder om met getalenteerde schrijvers en aanbiddingsleiders te werken aan nieuwe songs. Neem Graham Kendrick. Als jochie van 20 keek ik naar hem op, wilde ik zijn wie hij was, doen wat hij deed. Nu trokken we samen een dag met elkaar op en schreven we een nieuw lied samen. Paul Field kende ik alleen via telefoongesprekken. Ik zag er daarom erg naar uit om de schrijver van één van ons meest succesvolste songs te ontmoeten. Het was helemaal te gek. Ik ging niet alleen. Henk Pool, (waarmee ik o.a. This is my cry heb geschreven) was mee op deze reis”.

Willem: “Als K’s band en team zijn we erg enthousiast over de nieuwe liederen. Kees schreef met Noel Richards een lied genaamd ‘Heaven’s King’. De laatste concerten hebben we deze gezongen. Mensen reageren er erg positief op. Dat geeft ons heel veel energie om daadwerkelijk ermee aan de slag te gaan”.

Kees is gevraagd om opnieuw te spreken op de EO-Jongerendag. Het thema is ‘Dream Bigger’. Maar hij is niet alleen gevraagd als spreker. De EO vroeg ook of Kees met zijn band een aantal songs wil spelen tijdens de jongerendag. We vinden dat helemaal te gek, natuurlijk. Kijk op www.jongerendag.nl voor meer info. En euh… we zien jullie toch wel op 9 juni in Arnhem?

It’s party time! Flevo bestaat 30 jaar. Een leuke bijkomstigheid is dit: elke keer als Flevo jarig is, is de Kees band ook jarig. Wie weet niet dat de K’s band geboren is in 2002 op het Flevo Festival? In 2003 is op Flevo zijn eerste cd ‘This is my cry’ opgenomen. Nu dit jaar Flevo feestelijk uitpakt is het daarom een extra groot voorrecht als wij als K’s band daar deel aan mogen hebben.

Het grote Xnoiz-Flevo Festival zal wederom zijn op landgoed Liempde van 16 t/m 19 augustus a.s. Wij zijn erg trots dat K’s & Band daar een grote rol gaan spelen, met niemand minder dan Michael W Smith. Vanuit een geweldige samenwerking van de organisatie van Flevo, het management van MWS en het management van K’s is er een prachtig programma bedacht wat jullie echt niet mogen missen… en dan drukken we ons heel voorzichtig uit!

07-04-2007
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies