Gospelband 4REAL tourt nu door Roemenie

De afgelopen week was gospelformatie 4REAL op tour door Oekraine. Nu zijn ze doorgereden naar Roemenie en geven daar concerten op diverse plaatsen. In de Oekraine hebben ze veel beleefd en veel gezien. Ze zaten heel dicht bij het gebied waar juist in die week een trein met fosfor in brand stond. Daardoor werd ook een concert afgelast, helaas. Ze hebben concerten gegeven in het Tjernobielgebied, waar de bevolking nog altijd lijdt onder de gevolgen van de radioactieve straling van de ramp van jaren geleden.

Het was daar ontzettend heet, en het had er al maanden niet meer geregend. Tijdens een groot optreden op het plein bij een opvangflat voor probleemjongeren, ging het keihard regenen… voor de band natuurlijk vervelend, want alle instumenten en apparatuur moest snel in bus gezet worden en veel dingen waren natgeregend. Voor de mensen daar echt geweldig die regen, want had sinds maart had het daar niet meer geregend! Daar hangt natuurlijk veel van af voor hen.

In de periode tot 6 augustus is de band 4REAL op tour in Roemenie. 4REAL wil de mensen daar laten weten dat God er ECHT is, dat Hij bestaat en dat Hij van ons houdt. Met deze boodschap is de groep op weg.

Hoewel de tour door henzelf is georganiseerd, worden ze begeleid door stichting Nadia (Oekraine), stichting Koningskinderen (Roemenie) en stichting Barnabas (Oost Europa Zending). Daarnaast weten ze zich gesteund door de hulp en het gebed van familie en vrienden.

Ook in Nederland brengt 4REAL op unieke wijze deze boodschap. Kom eens luisteren bij een van de optredens, of bezoek de website van de band www.4realmusic.nl. Hier vind je ook meer informatie over de tour!

29-07-2007
Buitenland
https://www.4realmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies