Zeventigplussers opnieuw naar zendingsveld

Op 2 augustus jongstleden zijn de zeventigplussers(!) Jaap en Swaantje Kooy vertrokken voor een hernieuwde uitdaging als zendelingen in Australië. Al eerder waren zij tot midden jaren tachtig, 25 jaar lang werkzaam als zendelingen in “Down Under”.

Via Singapore en Indonesië waar zij spreekbeurten zullen vervullen en een kindertehuis bezoeken, zullen zij later deze maand in Australië arriveren.

Voor het vertrek naar Australië heeft Jaap Kooy de afgelopen tijd een DVD opgenomen met liederen, lofprijs en aanbidding. Een groot team van musici en zangers heeft hier aan meegewerkt. Deze DVD die binnenkort te koop zal zijn is een lang gekoesterde wens van Jaap Kooy. “Deze DVD was aanvankelijk uitsluitend bedoeld om iets achter te laten en kado te doen aan onze vele vrienden in Nederland, aldus Jaap en Swaantje. Vanwege de vraag en belangstelling die er op voorhand al is, hebben we nu besloten deze DVD welke professioneel is opgenomen, tegen kostprijs op de markt te brengen”.

Stichting Hij Leeft Zending ondersteunt Jaap en Swaantje Kooy als zendelingen. Mocht u mee willen helpen, kunt u uw zendingsgift met vermelding Jaap en Swaantje, storten op rekeningnummer 2519800 (Postbank) of 385107935. Namens Jaap en Swaantje hartelijk dank!

23-08-2007
Buitenland
https://www.hijleeft.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies