Kardinaal Simonis werkt mee aan cd Kees Kraayenoord

In navolging van zijn CD Jezus, leven van mijn leven zingt Kees Kraayenoord op de prachtige Kerst CD God met ons een aantal moderne bewerkingen van klassieke Kerstgezangen. Stevige rockuitvoeringen (o.a. van Noël) worden afgewisseld met klassieke liederen van Johan Sebastian Bach (Ik kniel aan Uwe kribbe neer, met op cello Luca Genta) en een akoestische uitvoering van Komt allen tezamen.

Tevens bevat de CD enkele nieuwe composities, zoals een Nederlandstalige versie van Emmanuel van Michael W. Smith. De kwaliteit van deze indrukwekkende CD wordt nog eens onderstreept door de vocale medewerking van Gospel Boulevard.

God met ons is tevens een uniek samenwerkingsproject geworden dankzij de medewerking van kardinaal Simonis. De kardinaal heeft een gedeelte van het Kerstevangelie uit Lucas gelezen wat op de Kerst CD te horen zal zijn. Maar dat niet alleen, de kardinaal was ook bereid om zijn favoriete kerstlied op het orgel voor ons te spelen. En dat komt ook op de CD! Werkelijk een primeur. Kardinaal Simonis heeft nog nooit als organist meegewerkt aan een CD.

We hebben er dan ook voor gekozen om niets mooier te maken dan het was, met alle mogelijkheden die computers en programma’s ons geven.

Nee, zoals de kardinaal het speelde en dat inclusief alle bijgeluiden staat ook zo op de cd, werkelijk super.

Het album is een geslaagde poging om over de grenzen van kerkmuren heen het kostbare Evangelie van Jezus Christus door te geven aan onze generatie.

Hou de website en onze nieuwsbrieven in de gaten als het gaat om de release van deze unieke CD en de kerstconcerten. En… vergeet niet om God met ons alvast te bestellen via de webshop op www.keeskraayenoord.nl zodat je het album zeker op tijd in huis zult hebben.

17-09-2007
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies