Gospel Live Experience tourt door Nederland

De Gospel Live Experience, is een gospelformatie opererend op europees niveau, die een dynamische, moderne, amerikaans-ogende show brengt met hoogstaand entertainment. Denk hierbij aan de shows van o.a. Donny McClurkin en Kirk Franklin.

Maak kennis met dit unieke projekt van de Stichting Gospelpromotie Nederland dat zich uitstrekt over heel Europa. Als je altijd al eens een bijzonder, eigentijds gospelconcert hebt willen meemaken, lees dan gauw verder en ontdek hoe ook jij kan gaan genieten van een fantastische show vol passie voor moderne swingende gospelmuziek!

Eigentijdse, vernieuwende gospelsongs van eigen repertoire met een groovy, jazz soul en R&B sound, doorspekt met populaire gospelnumers van o.a. Oslo Gospel Choir en American Gospel Singers. De formatie bestaat uit een uitgebreide band met solisten en backing-vocals.

Een concert bestaat normaliter uit twee sets van ongeveer een uur per set en wordt ondersteund door een uitgebreide technische crew voor professioneel licht- en geluid.

22 september 2007

Theater ‘t kielzog – Hoogezand Sappermeer

29 september 2007

Praise 900 – Papendrecht

20 oktober 2007

Praise Avond – Veenendaal

27 oktober 2007

De maaspoort – Venlo

17 november 2007

7th day Advent Black Gospel Church – Rotterdam

21 december 2007

Theater De Uitstek – Zwijndrecht

20-09-2007
Muziek
https://www.gospel-live-experience.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies