Jongeren Prayer Night: Hands on!

De jongeren Prayer Night wordt gehouden op 19 januari 2008 en is een onderdeel van de Nationale Gebedsdag van de Evangelische Alliantie. De Nationale Gebedsdag vindt plaats aan het begin van elk nieuw jaar. Bij de start van het nieuwe jaar we willen ons uitstrekken naar God en naar de mensen om ons heen om alles wat ons bezig houdt in Gods hand te leggen.

Op een aantal plaatsen in het land wordt een programma georganiseerd voor volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met honderden jongeren willen we tijdens Prayer Night op verschillende locaties God aanbidden, leren over bidden en natuurlijk bidden voor jouw omgeving (vrienden, collega’s, klasgenoten), jezelf, je kerk/gemeente, je jeugdgroep, Nederland, het volk Israël, enz. Wanneer er in jouw plaats geen jongerenprogramma is, kun je een eigen jongeren Prayer Night organiseren!

Het thema van de Prayer Night is Hands on!. Dit sluit aan op het thema van de Nationale Gebedsdag: Bidden met open handen. Waarom Hands on!? Aan het begin van het jaar willen we het nieuwe jaar en alles wat ons bezig houdt in Gods handen leggen. We strekken onze handen uit naar God om hem te loven en te aanbidden, maar ook naar de mensen om ons heen die onze hulp en voorbede hard nodig hebben. Bovendien gaat bidden niet altijd vanzelf. Bidden is vaak hard werken tegen de stroom in: handen vouwen = handen uit de mouwen… Ofwel: Hands On!

De week na de jongeren Prayer Night is er de Week van Gebed waarbij je individueel, als jeugdgroep, gebedsgroep, gemeente al samen kunt bidden met het materiaal van de Evangelische Alliantie. Ook voor jongeren is er een gebedsfolder die je de hele week kunt gebruiken. Surf voor meer informatie en bestellingen naar www.weekvangebed.nl

17-11-2007
Jongeren
https://www.prayernight.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies