Pro Pulsion geeft benefietconcert voor waterput Kameroen

Op zaterdag 1 december verzorgt gospelband Pro Pulsion een benefietconcert voor Stichting Charity Hands. De opbrengst van de avond is bestemd voor het aanleggen van een waterput in Kameroen, West-Afrika. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in The Shelter, Industrielaan 24 te Veenendaal. De toegang is gratis.

Stichting Charity Hands ondersteunt het landbouwproject van Stephen en Truus Babila in Bamenda, Kameroen. Op circa twee hectare grond verbouwen zij diverse gewassen, zoals ananassen, bonen, aardappels en mais. Naast de aanschaf van nieuw zaaigoed wordt de opbrengst van de gewassen onder andere gebruikt om lokale voorgangers en studenten financieel te steunen. Met de aanleg van een waterput kan het land ook in de droge periode gewassen voortbrengen. Het project wordt daarmee zelfvoorzienend. Charity Hands hoopt met een benefietconcert het benodigde geld bijeen te sparen.

Op 1 december 2007 verzorgt de band Pro-Pulsion een spetterend optreden in de Shelter in Veenendaal (Industrielaan 24). Er zal er een korte presentatie zijn van stichting Stichting Charity Hands. Ook zullen diverse artikelen verkocht worden voor het goede doel. De opbrengst van de avond zal gaan naar de bouw van een waterput in Kameroen.

23-11-2007
Muziek
https://www.charityhands.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies