MuziekBoek van Martin Brand

Op 6 december verschijnt het MuziekBoek van Martin Brand. Een bijzonder songboek met muzieknotaties en akkoorden van alle nummers van het debuutalbum ‘Ongekend’ en van het album ‘U’ van Martin Brand.

Via de site van Martin kan met het boek al bestellen, bekijk de speciale aanbieding op www.martinbrand.nu

De nummers worden door Martin geïntroduceerd met een korte uitleg en een Bijbeltekst of ministudie, aangevuld met persoonlijke notities uit het dagboek van Martin. Ook staan er in het boek verschillende ervaringsverhalen van bandleden en natuurlijk ontbreken de foto’s niet.

Via de site van Martin kan met het boek al bestellen, bekijk de speciale aanbieding op www.martinbrand.nu

Martin Brand is op de leeftijd van tien jaar met zanglessen begonnen bij Maria Anna Huitema en Barbara Lok. In deze periode ontdekte hij ook de musical en operette. Hij speelde dragende rollen in o.a. Oliver, Sound of Music, Boccacio, Dear Janet, de tovenaar van Oz, het eiland van Tulipatan en Blauwbaard (deze laatste met St. Caecilia). Martin studeerde fulltime drama aan de theaterfaculteit van de Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle en begon spoedig met schrijven en regisseren van (vier) eigen musicals. Hij gaf dramalessen en maakte voorstellingen met verschillende scholen, theatergroepen en koren in Overijssel en omgeving. Rond zijn twintigste werd Martin christen en dat veranderde zijn artistieke leven. Hij toerde twee jaar bijna wekelijks mee in de Black Gospel Workshops van Edith Casteleyn, zong in diverse gelegenheidsbandjes in kerken en leidde gelegenheidskoren en jeugdbandjes. Sinds 2004 is Martin bijna elke zondagochtend en -avond op pad als spreker en zanger in kerken en bij allerlei evenementen en samenkomsten in Nederland. Na twee cd’s met eigen Nederlandstalige nummers wordt de derde binnenkort opgenomen. Martin treedt wekelijks ergens in Nederland op met zijn vaste pianist Jaap Kramer of met de band ‘Life’.

24-11-2007
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies