Ontwerp een eigen omslag voor het Kerstnummer van EO-Visie

December is de maand van de goede wensen. Wilt u dit jaar een originele kerstwens naar vrienden, familie of kennissen sturen, dan heeft ‘Visie’ een leuke internetactie voor u! Ontwerp uw eigen kerst-Visie met foto’s naar eigen smaak en verstuur het ontwerp naar mensen die ‘Visie’ nog niet kennen. Alle info staat op de site van de Evangelische Omroep.

Vorig jaar was de actie een succes. Duizenden mensen kregen opeens een verrassing in de brievenbus; een Visie met een wel heel originele voorkant. Ook dit jaar kunt u uw persoonlijke omslag via de website www.eo.nl/visie ontwerpen. Op de omslag kunt u een digitale foto en een persoonlijke kerstgroet plaatsen. Er is keuze uit drie soorten ‘versieringen’. De opmaak, de kleur en het lettertype blijven verder in Visie-stijl. Deze omslag komt als een wikkel om het dubbeldikke kerstnummer heen. U kunt deze Visie gratis laten versturen naar maximaal vijf mensen in uw omgeving. Succes verzekerd: ze zullen aangenaam verrast zijn als zij uw groet op de deurmat aantreffen!

De actie is gericht op mensen die het blad nog niet kennen. Kijk eens in uw vriendenkring wie u nog enthousiast kan maken voor Visie! Ook niet-gelovige of randkerkelijke vrienden en kennissen kunt u op deze wijze een originele groet sturen. Nieuw dit jaar is dat u de persoonlijk ontworpen Visie-omslag ook zélf toegestuurd krijgt, alleen dan zonder Visie, want die ontvangt u al.

Dus duik in de oude doos voor wat mooie foto’s of schiet een paar nieuwe plaatjes. Dan snel aan de slag. Want voor je het weet, is het kerst. Klik op de link rechtsboven in het scherm en volg de instructies op.

10-12-2007
Samenleving
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies