Evangelisatieproject in Amersfoort

City Impact is een 1 daags grootschalig evangelisatie-evenement dat georganiseerd wordt voor christelijke jongelui vanuit geheel Nederland. Datum: 22 december 2007 Lokatie: Corderius College, Lambert Heijnricstraat 23 in Amersfoort.

Tijdens deze dag komen de jongelui samen in 1 specifieke stad binnen Nederland. Daar komen ze in de ochtend samen om in eerste instantie toegerust te worden en enthousiast gemaakt te worden voor het uitdragen van hetgeen ze geloven.

Prgramma:

09.00 uur – Registratie

10.00 uur – Start toerusting

13.00 uur – Evangelisatie in centrum

19.00 uur – Deuren open evangelisatiedienst

Tijdens dit ochtendprogramma komen (zowel jonge als oudere) ervaren evangelisten aan het woord, die aanvurende woorden zullen spreken en die de jongeren handvaten zullen geven waarmee ze effectief kunnen en mogen evangeliseren. Eenmaal klaargestoomd, zullen alle jongeren die op die dag aanwezig zijn, gezamenlijk de stad ingaan en vervolgens de stad op z’n kop zetten voor Jezus.

Door het grote aantal jongelui dat een stad betreedt met als boodschap “Jezus”, zal dit sowieso zonder meer een impact hebben op de desbetreffende stad. Eenmaal in de stad aangekomen zullen de jongelui zich door de gehele stad verspreiden. De jongeren zullen op allerlei mogelijke manieren in contact proberen te komen met de mensen die zich op dat moment in de stad bevinden.

Tijdens deze gesprekken zullen mensen van de straat mede uitgenodigd worden voor een avondprogramma dat speciaal voor hen georganiseerd is in de desbetreffende stad. Het avondprogramma moet indrukwekkend zijn en uiteindelijk gericht zijn op het winnen van een grote groep blijvende discipelen van Jezus!.

Door op een grootschalige wijze het evangelie van Jezus te brengen aan een grote stad in bijzijn van vele jongeren, mag je er verzekerd van zijn dat de kans groot is dat het impact heeft op een stad.

Al kom je niet met alle mensen die in de desbetreffende stad wonen in contact, toch laat city impact alleen al aan een stad zien dat het geloof in Jezus ‘leeft’ en dan niet alleen onder oudere mensen of alleen op kleine schaal, maar onder vele jongeren en op grote schaal.

Samen, met een grote groep christenen om je heen, sta je sterk. Met een dag als city impact helpen we elkaar om onze steden terug te winnen voor Jezus.

15-12-2007
Evangelisatie
https://www.cityimpact.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies