Laat mijn volk gaan: actie voor Eritrea

Nog steeds zitten meer dan tweeduizend christenen gevangen in containers en kerkers. De Eritrese overheid trekt zich niets aan van onze protesten, maar Open Doors gaat door met de actie: Laat mijn volk gaan. Alle Europese Open Doors-afdelingen doen mee. In plaats van de Eritrese ambassade bestoken we nu de Europese Commissie.

Open Doors schrijft op haar website: Wij willen de Europese commissaris voor Ontwikkeling en Humanitaire Hulp, de heer Louis Michel, overstelpen met brieven, om hem te bewegen op te komen voor de mensenrechten in Eritrea in het algemeen en voor de christenen in het bijzonder. Deze keer geen handtekeningen en ook geen voorgedrukte brieven, die maken niet genoeg indruk bij de commissaris. Maar bij voorkeur handgeschreven brieven.

Kijk op de site www.opendoors.nl voor een voorbeeldbrief. Deze kunt u uitprinten, maar liever nog overschrijven. U mag hem naar believen aanpassen, inkorten of uitbreiden, of uw eigen stijl gebruiken. Gewoon in het Nederlands. Graag zelfs; hij moet zo persoonlijk mogelijk worden. Stuur uw brief vóór 31 januari naar Brussel. Frankeren vanuit Nederland: € 0,92 (0-20 gr., Priority); vanuit België € 0,80 (tot 50 gr., Prior).

15-01-2008
Buitenland
https://www.opendoors.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies