Ben Ketting met Children of light

Ben Ketting komt met een prachtige show voor groot en klein waarin het project Children of light centraal staat. Met medewerking van kindergospelkoor The Young Ones. De toegang is gratis. Zondag 27 januari 2008, van 14.00-15.30 uur en 16.30-18.00 uur, In de Ikker in Burgum, Bulthuissingel 5.

Children of Light is de titel van het project van Ben Ketting. Een te gekke cd met vijftien popsongs voor alle leeftijden, een dvd met de videoclips bij de songs én het boek met achtergronden bij de nummers.

De liedjes zijn in het Engels geschreven, zodat ze nu al in veel landen gezongen worden! Samen met producer en vriend Henk Pool staat Ben garant voor de nieuwe productie: Children of Light is een uniek product voor de iets oudere kinderen. Liedjes die hun oorsprong vinden in de Bijbel. Letterlijke Bijbelse principes en teksten die je je levenlang niet meer zult vergeten. Ken je het liedje, dan ken je de tekst!

Aan het project is lang gewerkt. De internationale productie is uniek voor Nederland: de songs zijn gezongen door kids van het Jewish Childrens Choir, the Soulchildren of Chicago en het Chicago Childrens Choir.

23-01-2008
Muziek
https://www.benketting.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies