Worshipband InSalvation gaat het land in

Na een geslaagde tour in 2007, gaat InSalvation opnieuw Nederland in. Met een goed thema, een duidelijke visie en een strak programma gaat InSalvation samen met spreker Jaroah Haumahu op pad.

“Christus heeft ons bevrijd opdat wij in vrijheid zouden leven; houd dus stand en laat u niet opnieuw een slavenjuk opleggen.” (Galaten 5:1).

Van die vrijheid, die haaks staat op het schoonheidsideaal, dat ons iedere dag wordt opgelegd, vertelt InSalvation tijdens de nieuwe tour. Frustraties en onrust zijn niet de bedoeling, Gods plan is, dat mensen vrij zijn! God wil deze vrijheid geven, zomaar! Dat is nog eens leven!

InSalvation bestaat uit zes jonge mensen die helemaal gaan voor hun muzikale passie, die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus. Ze werden in sneltreinvaart bekend door hun optredens op Opwekking (HQ event) en EO’s Wervelweekends. De nieuwe single van InSalvation met de titel “I am Free” is bij de concerten te koop.

De voorjaarstour van InSalvation start op 15 maart in Rotterdam en voert de band onder meer naar Winterswijk, Meppel, Werkendam, Drachten, Voorthuizen en Waddinxveen. Wil je dit jaar opnieuw of voor het eerst deel zijn van deze tour? Check www.insalvation.nl voor de diverse locaties. Toegang is gratis en er is een hoop te ontvangen!

Tourdata voorjaarstour InSalvation:

Aanvang alle locaties: 20.00 uur

Zaterdag 15 maart: Rotterdam; Pinkstergemeente Kom en Zie, Gerdesiaweg 494 www.komenzie.info/kez/

Zondag 16 maart: Voorthuizen; Evangelie gemeente de Kandelaar, de Ruyterlaan 4 www.kandelaaronline.nl

Vrijdag 28 maart: Werkendam; Maranatha kerk, Gedempte Haven 1 www.nightofthepraise.nl

Zaterdag 29 maart: Winterswijk; Evangeliegemeente Spoorzicht, Tuunterstraat 39 www.spoorzichtonline.nl

Vrijdag 4 april: Meppel; Grote Kerk, Hoofdstraat 52 www.whatsupmeppel.nl

Zaterdag 12 april: Drachten; Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) de Hoeksteen, Middelwijk 148 https://gkvdrachten.object.net/

Zondag 13 april: Waddinxveen; Sporthal de Groenswaard, Wingerd 2 www.jongerenevents.nl

15-02-2008
Muziek
https://www.insalvation.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies