Weekend met Southern gospelmuziek

Opnieuw haalt MCMS enkele bekende artiesten uit de stal van de Gaither Homecoming Friends naar Nederland. Van vrijdag 27 juni tot zondag 29 juni kan men genieten van de Southern Gospelmuziek in de Hof van Twente, het conferentiecentrum De Kroeze Danne in Ambt Delden. Presentatie is in handen van Wim Pols.

STEPHEN HILL …zingt over de tijdloze waarheid van het evangelie… Geboren om te zingen. Geroepen om te bedienen in zang. Ernaar verlangend levens te bereiken. Christelijk zanger / songwriter Stephen Hill is het meest bekend door zijn optredens op de Bill Gaither Homecoming video

verzameling en concerten. Stephen zingt recht uit zijn hart over zaken waar wij allemaal mee te maken hebben. Met een breed varierende zangstijl en een oprechte

en duidelijke manier is het Stephen’s doel het Evangelie op simpele en directe wijze te verkondigen. “Ik wil dat mensen weten dat er iemand is die om hen geeft.

Die Persoon is Christus Jezus. Ongeacht de vraag of het probleem; Jezus is het antwoord.”

WOODY WRIGHT …zingt zijn lederen met overtuiging en kracht… Homecoming artiest zanger / songwriter Woody Wright is een veelzijdige artiest.

Zijn live concerten omvatten alle ingrediënten voor een fantastisch gospelconcert. De up-tempo liederen laten het publiek meeklappen en ook hun voeten blijven niet stil. De klassiekers (hymns en originele composities) brengt hij met dezelfde overtuiging als waarmee ze geschreven zijn voor luisteraars van ALLE leeftijden. Tijdens zijn concert zorgt Woody’s komische kijk op het leven voor buldergelach OOK van de meest geharde en cynische mensen. Zijn inspirerende levensverhaal zal iedereen eraan herinneren dat God van ons houdt en wonderlijke plannen voor onze levens heeft. Met alle facetten aanwezig voor een veelzijdige ervaring zal een Woody Wright -concert nog lang in herinnering blijven hangen.

28-02-2008
Muziek
https://www.mcms.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies