Seven op bezoek bij Grootnieuwsradio

De splinternieuwe cd van de jonge gospelband van de Veluwe: Windkracht 7 slaat aan. Grootnieuwsradio 1008 AM draaide de cd al regelmatig en heeft de plaat tot cd van de week gekozen. In het programma ‘Van Nederlandse Bodem’ van Wim Pols is het de cd van de maand. Bram Bonsink, Astrid Horst en Mirjam Bouwman bezochten de studio in Veenendaal en gaven tekst en uitleg aan Jelmer Schuurman (links) en Hans van Vuuren (rechts). (Foto: Grootnieuwsradio.)

Seven is een band met een fris geluid. Christelijke popmuziek van eigen bodem. Zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. De stijl varieert van ballads tot rap, van Ierse rock tot jazz.

‘We proberen de nummers iets speciaals te geven’ zeggen de leden van de jonge gospelband van de Veluwe. Een band met een fris geluid. Christelijke popmuziek van eigen bodem. Zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. De stijl varieert van ballads tot rap, van Ierse rock tot jazz. Er waait een frisse wind door gospelland!

Gospelformatie Seven wordt gevormd door: Bram Bonsink (toetsen), Henry van ’t Ende (drums), Björn Keizer (gitaar), Astrid Horst (gitaar en percussie), Peter Montfrooij (bas), Jolien Monftrooij (toetsen) en Mirjam Bouwman (zang).

Op zaterdag 12 april aanstaande organiseert Seven een concert in het dorpshuis in Heerde. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en het belooft een avond te worden vol muzikale verrassingen. Het concert begint om 19.45 en vanaf 19.15 uur is de zaal open.

De kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij onderstaande voorverkoopadressen:

Schieven keizer Garantiemakelaars – Soerelseweg 21 in Heerde.

Evangelische Boekwinkel Shalom – Klapperdijk 27 in Wapenveld.

Evangelische Boekwinkel de Rivier – Meidoornpassage 3 in Wezep.

Ook is het mogelijk om vooraf kaarten te reserveren via de website. Stuur dan een e-mail naar info@seven-music.nl en vermeld daarin je naam en adresgegevens en het aantal kaarten wat je wilt reserveren of gebruik dit bestelformulier. Een half uur voor aanvang van het concert kun je de kaarten ophalen bij de entree.

CONCERTAGENDA SEVEN

9 maart 2008 – ’t Harde

12 april 2008 – Seven in concert, Dorpshuis Heerde

13 april 2008 – Wezep

27 april 2008 – Heerde

18 mei 2008 – Genemuiden

15 juni 2008 – Heerde

29 juni 2008 – Heerde

7 september 2008 – Oudega

28 september 2008 – Heerde/Noordgouw

26 oktober 2008 – Heerde

30 november 2008 – Wormerveer

29-02-2008
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/seven

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies