Continentals geven jubileum- en slotconcert in de Pijler

Op 29 maart a.s. organiseren de jarige Continentals een mega-concert in De Pijler in Lelystad. The Continentals vieren immers het 40-jarig bestaan met het programma All Over The World, met daarin nieuwe liederen, maar vooral ook een kennismakingscursus met de Continentals door een serie medleys met topsongs uit de rijke geschiedenis.

Het concert is echter vooral ook een afsluiting van het Continental Kidsseizoen, met daarin nagenoeg een volledige concertversie van het succesvolle programma “Ik ben hier!” Alle zes de Nederlandse Kidsgroepen zullen gezamenlijk op het podium staan! ‘s Middags hebben zij in besloten kring met hun familie en crew een feestelijke afsluiting; ‘s avonds zullen ze nog eenmaal knallen!

Daarna is het de beurt aan de Young Continentals, met delen uit hun indrukwekkende Serious Tours. Afgesloten wordt met een Continentalblok om het 40-jarig bestaan feestelijk en passend af te ronden, onder begeleiding van de live band. Naast de groepen die deze programma’s sinds zomer ’07 hebben gebracht, zal ook de YC Switzerland meewerken voordat ze het programma in mei nogmaals gaan uitvoeren in Zwitserland.

Al met al worden er een paar honderd jonge mensen op het concertpodium verwacht voor een uniek concert!

Kaarten?

Volwassen kaart €15,- p.p.

Kinderen tot 12 jaar €7,50 p.p.

Tip: U kunt ook een gezinskaart kopen van €35,- deze kaart biedt toegang tot het concert voor 2 volwassenen en 2 kinderen (Deze actie loopt tot 10 Maart)!

All Over The World – The Continentals

Met dit programma vieren The Continentals hun 40-jarig bestaan. Het programma is een leuke combinatie van een vernieuwde kennismaking met liedreen van de afgelopen decennia en nieuw materiaal in de beproefde traditie.

Thema: The Continentals reizen nu 40 jaar over de hele wereld. Gods Geest doet dat al vanaf het allereerste begin. God kent iedereen op de hele wereld, houdt van ze, zorgt voor ze en troost ze.

Programma: In het programma vind je een paar nieuw gearrangeerde medleys van zeer bekende Continentalliederen. Een feest van herkenning voor menigeen! Maar met dansnummers als ‘Trust In You’ laten de Continentals zien helemaal van deze tijd te zijn. Naast een paar geliefde liederen van het vorige programma, ‘Reality Check’, is er een aantal nieuwe en niet eerder uitgevoerde liederen in Europa. De nieuwe CD heet ‘All Over The World’.

Serious – Young Continentals

De tieners gaan serious om met hun overtuiging en de consequenties daarvan in hun leven. Het 15-jarig bestaan wordt gevierd met een programma vol vette muziek, gevoelige ballads en verrassend duidelijke teksten. Serieus, maar niet saai! Een gaaf concert, dat echt ergens over gaat!

Thema: Ze kunnen je uitlachen omdat je een christen bent, maar je verstoppen is geen optie. Het mag gezien worden hoe serieus dit voor je is! God bestaat. Hij geeft de liefde die je nodig hebt! De wereld zou er beter voorstaan wanneer iedereen hier serieus mee zou omgaan!

Programma: nieuwe songs, speciaal voor de YC gearrangeerd, een paar van de beste van vorig seizoen, een nieuwe geweldige Jumpmedley en dansen maar! CD titel: Serious.

Ik ben hier! – Continental Kids

Met een splinternieuw programma bestormen de kids van september tot maart de podia, met 6 verschillende groepen door het hele land!

Thema: Over de hele wereld wonen miljoenen mensen, maar God kent jou persoonlijk! Een programma over keuzes maken, het luisteren naar wat God wil, het gebruiken van je talenten en het kennen van God.

Programma: een gloednieuw programma, met prima muziek en rake teksten. Door kinderen, voor iedereen.

————————–

Meer informatie: https://www.edenmuziek.nl/continentals

————————–

04-03-2008
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/continentals

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies