Nieuwe kerk in Apeldoorn gaat van start

Zondag 16 maart is de start van een nieuwe kerk in Apeldoorn. Een kerk die aansluit bij deze tijd, een kerk voor nu. ‘The Living is een eigentijdse kerk, met als doel, mensen de gelegenheid geven om God en elkaar te ontmoeten’ aldus de initiatiefnemer Dirk Develing. (foto: Reconcile band)

‘We worden een community van ‘normale mensen’ die kerk beleven op een frisse moderne manier.’ De eerste dienst, met de titel “Get to know The Living”, zal zijn zondag 16 maart a.s. in Wijkcentrum Het Bolwerk, Apeldoorn, om 15.00 uur.

Tijdens de eerste bijeenkomst zal het gaan over het leren kennen van de kerk The Living, maar vooral over het leren kennen van de Levende God. Het wordt een gevarieerd programma met de inspirerende “Reconcile band”, uit Assen, bekend van de nationale tour van “The Call”. Er is een bijzondere toespraak door Dirk Develing en voor de kinderen is er bovendien een speciaal programma.

Dit is geen kerk met oude tradities, liturgie en zondagse kleding, maar een kerk voor deze generatie, een kerk waar je op een ontspannen manier elkaar en God kunt ontmoeten. Een God van liefde en echte voldoening.

Iedereen, jong en oud, is welkom. De diensten zullen vanaf de opening elke zondagmiddag zijn en daarnaast komen de leden doordeweeks bij elkaar in kleine groepen. Meer informatie is op de website van de kerk te vinden: www.theliving.nl

————————–

Datum: zondag 16 maart 2008

Activiteit: Grand opening The Living

Locatie: Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn (bij station Osseveld)

Tijd: 15.00 – 16.30 uur

06-03-2008
Kerk
https://www.theliving.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies