4REAL te gast bij Grootnieuwradio

Donderdag 3 april is de band 4REAL te gast bij Grootnieuwsradio op AM 1008. In het programma met Hans Van Vuuren tussen 12.00-14.00 zullen bandleden vertellen over reacties die ze krijgen op hun nummers, hun samenwerking met hulptelefoon Chris en over de nieuwe cd die in de maak is.

De uitzending is ook online te luisteren via grootnieuwsradio.nl met onder andere de primeur van twee nummers die op het nieuwe album komen, Dream en Anne (in een nieuw jasje). Het album van 4REAL is alvast te reserveren via www.4realmusic.nl.

4REAL trekt met haar optreden voornamelijk tieners. De nummers van de band maken vaak veel los bij de bezoekers. Jan-Peter, één van de bandleden: “Het gebeurt regelmatig dat er na een optredens tieners naar ons toekomen die vertellen over hun problemen. Soms gaat het om de strijd bij het maken van keuzes. In andere gevallen gaat het over misbruik of mishandeling. Ons verlangen is deze jonge mensen op weg te helpen en hen de liefde van Jezus te laten zien. We willen hen laten zien dat God écht (4REAL) is. Bij sommige problemen is een praatje met ons niet voldoende. Chris is dan een goede optie om naar door te verwijzen”.

02-04-2008
Muziek
https://www.4realmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies