Neal Morse geeft exclusief releaseparty-concert in Ede

De Amerikaanse artiest Neal Morse, bekend van o.a. Spock’s Beard, Transatlantic, maar zeker ook van zijn solo carrière, zal op vrijdag 18 juli De Kei in Ede op zijn grondvesten doen schudden. Dit optreden staat in het teken van de release van de dubbel live-DVD: ‘Sola Scriptura & Beyond’, welke natuurlijk bij dit optreden ook te koop zal zijn.

Neal Morse wordt gezien als een van de meest invloedrijke songwriters binnen de progressieve rock scene. Op zijn solo cd’s speelt Morse samen met giganten als Mike Portnoy, Paul Gilbert, Kerry Livgren, Jordan Rudess, Steve Hackett en vele anderen.

Morse zal net als de Europese tour van vorig jaar worden bijgestaan door de Britse gitarist Paul Bilatowicz, een virtuoos talent die wereldwijd grote indruk maakt in de Carl Palmer Band. Verder bestaat de band uit de Nederlandse muzikanten Collin Leijenaar op (drums), Jessica Koomen (vocals & keys), Henk Doest (toetsen) en Wilco van Esschoten (bass/bass pedals).

Tijdens dit enige Nederlandse concert van deze tour zal Neal nummers spelen van zijn succesvolle albums Testimony, One, Question Mark, en Sola Scriptura . Maar natuurlijk ontbreken nummers van Spock’s Beard en Transatlantic ook niet. Ook zal er nieuw materiaal gespeeld gaan worden van de in het najaar uit te komen cd Lifeline.

Een concert van Neal Morse staat garant voor een avond boordevol muzikale hoogstandjes, spetterende solo’s, explosieve en zeer afwisselende muziek. Van stevige rock tot intieme en sferische ballads. Morse brengt zijn muziek met passie, emotie en gevoel. Alle ingrediënten voor een geweldige avond!

Dit concert wordt opgenomen voor een speciale fanclub live-DVD, die later dit jaar verkrijgbaar zal zijn.

Na het concert zal er gelegenheid zijn voor een meet-‘n-greet met Neal Morse en band in het café van De Kei.

Een voorproefje van dit concert is hier te zien en te downloaden: https://www.nealmorse.com/temporary/sola_dvd_preview.asp

Neal Morse & Band

De Kei

Peppelensteeg 12 te Ede

Vrijdag 18 juli 2008

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang concert: 20:00 uur

Het heeft geen zin om contact met De Kei op te nemen, omdat ze verder geen info over dit concert hebben.

Kaarten kosten 18 euro per stuk en zijn te bestellen door een email te sturen met naam, adres en telefoonnummer naar: reserveringen@mac.com

21-06-2008
Muziek
https://www.nealmorse.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies