De Continentals op tour met nieuw programma

Dit programma is dit jaar voor het eerst volledig in Europa ontwikkeld; gebaseerd op de 40-jarige ervaring van de Continentals en hun eigen geluid, maar gericht op de behoefte van de Europeanen. In de groeiende secularisatie is het belangrijk dat mensen weten dat ze nog steeds een nieuw begin bij God kunnen maken! Een overzicht van het programma voor 2008-2009.

Continentals 2008/2009: New Beginnings

Dit programma is dit jaar voor het eerst volledig in Europa ontwikkeld; gebaseerd op de 40-jarige ervaring van de Continentals en hun eigen geluid, maar gericht op de behoefte van de Europeanen. In de groeiende secularisatie is het belangrijk dat mensen weten dat ze nog steeds een nieuw begin bij God kunnen maken!

God geeft je keer op keer nieuwe kansen. Wat je situatie ook is, God laat je niet alleen en helpt je op te krabbelen. Dit cadeau is er voor iedereen die het nodig heeft of wil vieren dat hij het heeft ontdekt!

Het programma is zeer divers en bestaat uit zowel speciaal voor de Continentals geschreven liederen als in Continentalstijl gearrangeerde koorwerken. Titels als “New Day”, “Now Thank We All”, “Celebrate” en “Before You Take Us Home” trekken langs, maar ook gearrangeerd werk van bijvoorbeeld Avalon en Casting Crowns. Met dit nieuwe programma is het 40-jarig jubileum officieel afgesloten en laten de Continentals zien nog steeds toonaangevend, vernieuwend en modern te zijn!

Young Continentals 2008/2009: Go on!

De tieners gaan serieus om met hun overtuiging en de consequenties daarvan in hun leven. De dagelijkse werkelijkheid van het vasthouden aan je geloof in een harde maatschappij, waar jij je plekje moet gaan vinden geeft stof genoeg voor een programma vol vette muziek, gevoelige ballads en verrassend duidelijke teksten.

Ze kunnen je uitlachen omdat je een christen bent, maar je verstoppen is geen optie. Het mag gezien worden hoe serieus dit voor je is! God bestaat. Hij geeft de liefde die je nodig hebt! De wereld zou er beter voorstaan wanneer iedereen hier serieus mee zou omgaan! Hou vol!

12 nieuwe songs, speciaal voor de YC geschreven of gearrangeerd, aangevuld met een paar van de beste van vorig seizoen! Stevige hiphoppop a la Toby Mac en Group 1 Crew wordt afgewisseld met stevige rock van Casting Crowns en ballads uit eigen club.

Continental Kids 2008/2009: Schatten

Met een splinternieuw programma bestormen de kids voor het tiende jaar (!) van september tot en met maart de podia, met 6 verschillende groepen door het hele land! Laat je verbazen door de vrolijkheid die de liedjes meteen oproepen, de sterke boodschap in de eerlijke teksten en de geinige toneelstukjes. Door kinderen, voor iedereen. Door kinderen, maar niet kinderachtig!

Iedereen is op zoek naar rijkdom, naar schatten. De kids vinden ook schatten, maar zijn ze wel zo waardevol? Of is elk liedje gewoon een pareltje van een levensles?

Een gloednieuwe show vol zang, dans, muziek en toneel, geschikt voor alle leeftijden. Alle teksten zijn speciaal voor de Continental Kids geschreven; de prachtige en krachtige muziek is van de Fin Pekka Simojoki, met wie de Kids al eerder succesvol samenwerkten!

23-06-2008
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/continentals

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies