Onlinegebed.nl voldoet in behoefte

Het sinds half 2007 actieve onlinegebed.nl groeit in een razend tempo. In 2007 begon online gebed als proef op een gratis server, gewoon om te kijken of er behoefte zou zijn aan dit concept. Binnen korte tijd bleek deze behoefte groter dan gedacht. Door de vele aanvragen is online gebed over gegaan naar onlinegebed.nl en is het team vrijwilligers flink uitgebreid.

Tot op de dag van vandaag groeit het aantal aanvragen en bezoekers explosief en merken we dat er een enorme zegen rust op het werk wat we doen. Mensen kunnen op onze website terecht om een gebedsoproep in te dienen, ons vrijwilligersteam gaat dan actief bidden voor deze oproep en één van de vrijwilligers onderhoud via email contact met de gebedsvrager. Ook kunnen mensen met al hun vragen over het christelijk geloof bij ons terecht. We staan met ons team klaar om vanuit ons christelijk geloof uit te delen aan anderen. We willen klaarstaan voor een ieder die dat nodig heeft, Jong en Oud, Christen of niet, het maakt allemaal niet uit. Op dit moment zijn we hard bezig met het uitbreiden van het project. Zo kunnen mensen binnenkort gratis een inlog krijgen voor onze ledenpagina om nog meer op de hoogte te blijven, ook zullen we gebedsavonden gaan organiseren. Door de enorme groei zijn we ook steeds meer contacten aan het leggen met kerken en christelijke organisaties om gehoor te kunnen geven aan mensen met een “praktische of geestelijke persoonlijke nood. We willen dan vrijwilligers uit kerken proberen mensen met een bepaalde nood in hun leven te laten ondersteunen. Zo kunnen we als christelijke organisatie een licht zijn in deze wereld.

Om dit alles in goede banen te leiden is veel organisatie nodig. Daarom zijn we nog steeds opzoek naar extra christelijke vrijwilligers ter uitbreiding van ons team. Ook zijn nog steeds sponsors van harte welkom.

Meer info vind je op de website.

25-07-2008
Muziek
https://www.onlinegebed.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies