Graham Kendrick in Nederland rond Kerst

De songs van Graham Kendrick zijn over de hele wereld bekend en zijn in heel veel landen onderdeel geworden van de aanbiddingsdiensten. We kennen allemaal de liederen The Servant King, Knowing You en natuurlijk zijn bekendste song: Shine Jesus Shine.

Maar nu keert Graham terug naar zijn eerste werk, het schrijven van poëtische songteksten, en keert hij af van zijn gewoonlijk gemeentezang gerichte benadering. Graham heeft een aantal songs geschreven die zijn vreugde en opwinding rond de geboorte van Christus weergalmen.

Het resultaat is Dreaming Of A Holy Night. Vorig jaar als CD uitgebracht en nu dus voor het eerst als concerttournee op vijf verschillende plaatsen in Nederland, in december 2008.

Zijn eigen geweldige band en zijn eigen zangers worden ondersteund door een groot koor o.l.v. The Choir Company en vocalisten uit Nederland. De teksten van de CD en het concert spreken met verwondering over God die mens werd en getuigen van een verlangend uitzien naar het voltooien van wat er in die Heilige Nacht is begonnen.

Graham legt uit: ‘De basis is de hartslag van een verlangen naar een andere wereld – waar vrede en gerechtigheid, waar wij met Kerst zo veel over spreken, werkelijkheid wordt voor alle mensen.’ Hij voegt er nog aan toe: ‘Wij hopen dat dit concert niet alleen Christenen bij elkaar brengt in aanbidding, maar dat het een gebeuren zal worden waar iedereen in alle vertrouwen zijn niet-christelijke vrienden mee naar toe kan nemen; dat het een sfeer zal creëren waar iedereen het geboorteverhaal opnieuw of voor het eerst op een creatieve en inspirerende manier kan beleven.’

De muziek en de woorden van Dreaming Of A Holy Night weerspiegelen het wonder van de geboorte, doen een beroep op een rijk voorstellingsvermogen, inlevingsvermogen en inzicht. De liederen openbaren de meest fantastische gebeurtenis uit de geschiedenis van twee kanten – van de binnenkant – de beleefdheid van Jozef en Maria, Elisabeth en Zacherias, en van de buitenkant – terugkijkend op het mens worden van God, de betekenis daarvan voor vandaag, en de hoop die dit geeft voor morgen.

De organisatie van deze concerten is in handen van Verburg Services in samenwerking met “Passie for Worship” plaatselijke werkgroepen

Voor kaartreservering kan men terecht op de website www.worshipeurope.com of telefonisch 0297-237171

Ons advies is om snel uw kaarten te reserveren om verzekerd te zijn van een kaart. Tot eind november zijn de kaarten in de voorverkoop 20,00 euro. Specifieke concertgegevens:

Wo. 17 december Bethlehemkerk Van der Palmstraat 3 Papendrecht

Do. 18 december De Salvator Leeuwarden

Vr. 19 december geb De Banier Almelo

Za. 20 december Levend Evang. Gemeente Boeiingavenue 121 Schiphol-Rijk

Zo. 21 december Eindhoven Maranathakerk Ventraat 30 5651 AN Eindhoven

Concert tijden

19.45 uur

Concert prijzen:

€22,50 na 1 december 25.00 indien voorradig. (exclusief 2,00 reserveringskosten)

25-08-2008
Muziek
https://www.worshipeurope.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies